Site icon fener.org

Eczacıbaşı Dynavit 0-3 Fenerbahçe Medicana

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı

Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımız, Vodafone Sultanlar Ligi beşinci hafta maçında Eczacıbaşı Dynavit’e konuk oldu. Mücadeleyi 3-0 kazanan Sarı Melekler, ligde set vermeden üst üste beşinci galibiyetini aldı. Karşılaşmanın setleri 19-25, 20-25, 24-26 tamamlandı.

Melissa Vargas kaydettiği 24 sayıyla maçın skoreri oldu. Ana Cristina da 14 sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.

Takımımız maça; Eda Erdem Dündar, Hristina Vuchkova, Ana Cristina De Souza, Bojana Drca, Melissa Vargas, Meliha Diken altısı ve libero Gizem Örge’yle başladı.

Mücadeleye hücumda etkili başlayan Sarı Melekler, iyi servisler kullanan Kaptan Eda Erdem Dündar ve Melissa Vargas sayılarıyla etkili olduğu ilk seti 25-19 önde tamamladı. İkinci sete de Ana Cristina ve Melissa Vargas ile oyun üstünlüğünü ele alan Fenerbahçe Medicana 7-4 öne geçti ve rakibini mola almaya zorladı. Moladan da etkili dönen Fenerbahçemiz Melissa Vargas’ın üst üste ACE’leri ile skoru 13-9’a getirdi. Kalan bölümde de Hristina Vuchkova ve Ana Cristina’nın oyuna ağırlığını koymasıyla etkili olan Fenerbahçe Medicana seti 25-20 kazanarak durumu 2-0’a getirdi. Karşılıklı sayılara sahne olan ve dengeli geçen üçüncü seti 26-24, maçı da 3-0 kazanan Fenerbahçemiz, ligde üst üste set vermeden 5. galibiyetini aldı.

Fenerbahçe Medicana, 6. hafta maçında Galatasaray’ı konuk edecek. 29 Ekim Salı günü Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.30’da başlayacak ve TRT Spor Yıldız’dan canlı yayınlanacak.

Exit mobile version