Site icon fener.org

Fenerbahçe Beko’nun konuğu Panathinaikos

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 2024-25 sezonu beşinci hafta maçında Panathinaikos’u konuk ediyor. 25 Ekim Cuma günü (yarın) 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Carlos Peruga (İspanya), Milan Nedovic (Slovenya), Saulius Racys (Litvanya) hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2024-25 sezonu üçüncü maçında 15 Ekim Salı günü Kızılyıldız’ı konuk etti. Scottie Wilbekin, Marko Guduric ve Tarık Biberovic’ten yoksun mücadele eden ekibimiz, rakibine 57-76 mağlup olarak ilk yenilgisini aldı. Takımımız, çift maç haftasının ikinci karşılaşmasında ise 17 Ekim Perşembe günü konuk olduğu Alba Berlin’i 71-78 ile geçerek üçüncü galibiyetini aldı.

Ekibimiz, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki son maçında 20 Ekim Pazar günü Bursaspor’u Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda konuk etti. Takımımız, mücadeleden 95-78 galip ayrılarak üçte üç yaptı.

Fenerbahçe Beko’da sakatlığı devam eden Scottie Wilbekin’in yanı sıra Sertaç Şanlı da bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Marko Guduric ise takımla idmanlara başladı. Skylar Mays’in de lisans işlemleri tamamlandı ve şans verilmesi halinde bu karşılaşmada forma giyebilecek.

Panathinaikos, Turkish Airlines EuroLeague’de bu sezon oynadığı dört maçta iki galibiyet elde etti. Rakibimiz, geride kalan çift maç haftasında Paris Basketbol deplasmanından 84-80, Real Madrid deplasmanından ise 90-86’lık yenilgilerle döndü.

Yoncalar, Yunanistan Ligi’nde bu sezon oynadığı üç karşılaşmayı da kazandı. Panathinaikos, son olarak 21 Ekim Pazartesi günü karşılaştığı AEK’i 94-74 ile geçti.

Fenerbahçe Beko, rakibiyle bugüne kadar EuroLeague’de oynadığı 31 maçta 15 galibiyet aldı.

Exit mobile version