Site icon fener.org

Keçiören Bld. Sigorta Shop 0-3 Fenerbahçe Medicana

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı

Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımız, Vodafone Sultanlar Ligi üçüncü hafta maçında Keçiören Belediyesi Sigorta Shop’a konuk oldu. Ziraat Bankkart Voleybol Salonu’nda oynanan maçı 3-0 kazanan Sarı Melekler, bu sonuçla ligdeki üçüncü maçını da set vermeden kazandı. Ev sahibi takım ise ikinci mağlubiyetini aldı. Setler 23-25, 15-25, 21-25 tamamlandı. Başantrenörümüz Marco Fenoglio’nun bazı oyuncularımızı dinlendirdiği maçta Vargas 18 sayıyla karşılaşmanın skoreri olurken, Elitsa Atanasijevic 14, Ana Cristina da 10 sayıyla çift haneli rakamlara ulaşan sporcularımız oldu.  

Karşılaşmayı TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hulusi Belgü ile Alper Alpoğlu da takip etti.

Arelya Karasoy Koçaş, Aslı Kalaç, Ana Cristina De Souza, Elitsa Atanasijevic, Melissa Vargas, Hristina Vuchkova ve libero Özlem Güven ile maça başlayan takımımız, ilk seti 23-25 kazandı.

İkinci sette rahat bir oyun sergileyen Fenerbahçe Medicana, Vuchkova,Vargas ve Dicle Nur Babat ile farkı çift sayılara çıkardı. (10-20)  Setin sonunu da iyi oynayan takımız, seti 15-25 kazandı ve maçta 2-0 öne geçti.

Üçüncü sette Vargas’la skoru 10-14’e taşıyan Sarı Melekler, üstün oyununu sürdüğü seti Vuchkova’nın sayısıyla 21-25 kazandı ve maçtan 3-0 galip ayrıldı.
 
Fenerbahçe Medicana, 4. hafta maçında Beşiktaş’ı konuk edecek. 22 Ekim Salı günü Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. 

Exit mobile version