Site icon fener.org

Fenerbahçe Beko, Bursaspor’u konuk ediyor

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2024-25 Asım Pars sezonu üçüncü maçında Bursaspor’u konuk ediyor. 20 Ekim Pazar günü (yarın) 20.30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Özlem Yalman, Ali Şakacı, Özge Şentürk Bayraktar hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2024-25 sezonu üçüncü maçında 15 Ekim Salı günü Kızılyıldız’ı konuk etti. Ekibimiz, rakibine 57-76 mağlup olarak ilk yenilgisini aldı. Takımımız, çift maç haftasının ikinci karşılaşmasında ise 17 Ekim Perşembe günü konuk olduğu Alba Berlin’i 71-78 ile geçerek üçüncü galibiyetini aldı.

Ekibimiz, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki son maçında 12 Ekim Cumartesi günü konuk olduğu Yalovaspor Basketbol’u bir uzatma bölümü sonunda 90-97 ile geçti. Takımımız, bu sonuçla ligde ikide iki yaptı.

Serhan Kavut tarafından çalıştırılan Bursaspor, bu sezon ligde oynadığı iki karşılaşmada bir galibiyet aldı. İlk hafta deplasmanda Manisa Basket’i 73-81 ile geçen Bursaspor, son olarak ise 12 Ekim Cumartesi günü konuk ettiği Anadolu Efes’e 78-99 mağlup oldu.

Yeşil-beyazlılar, bu sezon FIBA Europe Cup’ta mücadele ediyor. Rakibimiz, bu turnuvada oynadığı iki maçta bir galibiyet aldı. 9 Ekim’de Zaragoza’ya deplasmanda 106-84 mağlup olan Bursaspor, 16 Ekim’de ise Anorthosis Famagusta’yı 86-79 ile geçti.

Fenerbahçe Beko, rakibiyle lig tarihinde oynadığı 12 karşılaşmada dokuz galibiyet aldı.

Exit mobile version