Site icon fener.org

Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız’ı konuk ediyor

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 2024-25 sezonu üçüncü hafta maçında Kızılyıldız’ı konuk ediyor. 15 Ekim Salı günü (yarın) 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Piotr Pastusiak (Polonya), Carlos Cortes (İspanya), Thomas Bissuel (Fransa) hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2024-25 sezonu ikinci maçında 10 Ekim Perşembe günü Anadolu Efes’e konuk oldu. Ekibimiz, rakibini 78-83 ile geçerek ikide iki yaptı.

Ekibimiz, son resmi maçına ise Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde çıktı. Sarunas Jasikevicius’un öğrencileri, 12 Ekim Cumartesi günü konuk olduğu Yalovaspor Basketbol’u bir uzatma bölümü sonunda 90-97 ile geçti.

Fenerbahçe Beko’da sakatlığı bulunan Scottie Wilbekin’in yanı sıra, 12 Ekim Cumartesi günü oynanan Yalovaspor karşılaşmasında kalça bölgesinden sakatlık yaşayan ve Acıbadem Ataşehir Hastanesi’nde yapılan kontrollerinin ardından kas yaralanması tespit edilen Marko Guduric bu mücadelede forma giyemeyecek.

Ioannis Sfairopoulos tarafından çalıştırılan Kızılyıldız, bu sezon EuroLeague’de oynadığı 2 maçı da kazandı. Rakibimiz son olarak 9 Ekim Çarşamba günü konuk ettiği Baskonia’yı 78-71 ile geçti.

Rakibimiz, Adriyatik Ligi’nde bu sezon oynadığı 4 maçta 2 galibiyet elde etti. Kızılyıldız son olarak 12 Ekim Cumartesi günü konuk ettiği Igokea’yı 91-68 ile geçti.

Fenerbahçe Beko, rakibiyle EuroLeague’in mevcut formatında oynadığı 18 maçta 12 galibiyet elde etti.

Exit mobile version