Site icon fener.org

Fenerbahçe Petrol Ofisi 2-0 Galatasaray Petrol Ofisi

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 6. hafta maçında Galatasaray Petrol Ofisi’ni konuk etti.

Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde oynanan maçı 2-0 kazanan Takımımız 6’da 6 yaptı ve puanını 18’e çıkararak liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmayı Başkan Vekilimiz Erol Bilecik, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş, Fethi Pekin, Hüseyin Bozkurt, Hulusi Belgü, Ali Alper Alpoğlu ve Eren Dişli ile sponsorumuz Petrol Ofisi CEO’su Mehmet Abbasoğlu da izledi.

İki takım da sahaya ‘Kadına ve çocuğa dokunma’ yazılı pankartla çıktı. Fenerbahçe Petrol Ofisi maça; Natalia, Zoe, Plummer, Yaşam, Ümran, Regina, Busem, Ece, Borgella, Marta, Yağmur ilk 11’i ile başladı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına baskılı başlayan Fenerbahçe Petrol Ofisi 62. dakikada Ümran Özev’in şık plasesiyle 1-0 öne geçti. 67. dakikada Yağmur Uraz’la farkı 2’ye çıkaran Takımımız, kalan bölümde avantajını korudu ve derbiyi 2-0 kazandı.

Fenerbahçe Petrol Ofisi, ligin 7. haftasında 3 Kasım Pazar günü KDZ. Ereğli Belediye Spor ile deplasmanda karşılaşacak.

Exit mobile version