Site icon fener.org

Fenerbahçe Opet 82-73 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Fenerbahçe Opet 82-73 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımımız, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 3. hafta maçında Galatasaray Çağdaş Faktoring’i konuk etti. Karşılaşmayı 82-73 kazanan Takımımız ligde 2’de 2 yaptı.

Emma Meesseman kaydettiği 22 sayıyla takımın skoreri olurken; Marieme Badiane 16, Alperi Onar 14, Gabrielle Williams da 10 sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.
 
Fenerbahçe Metro Enerji Salonu’nda oynanan derbi müsabakasını; Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş ve Hulusi Belgü, Yönetim Kurulu Danışmanı Maurizio Gherardini, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Gökhan Bozkaya ve futbolcularımız da izledi.
 
Takımımız ısınma bölümüne, Beşiktaş’ı mağlup ederek üst üste ikinci kez kazandığı FIBA Kadınlar Süper Kupa’sı ile çıktı.
 
Fenerbahçe Opet maça; Emma Meesseman, Marieme Badiane, Julie Allemand, Gabby Williams, Alperi Onar beşiyle başladı. İlk periyodu 16-18 geride tamamlayan Takımımızın skor yükünü pota altındaki etkili oyunuyla Williams, Badiane ve Meesseman çekti. Yüksek tempoda oynanan ve dengeli geçen ikinci periyotta ise 36-36 eşitliğin ardından İdil, Alperi ve Meesseman ile sayılar bulan Fenerbahçe Opet soyunma odasına 42-38 önde gitti.
 
Skor dağılımımız: Meesseman 14, Badiane 8, Sevgi 5, Allemand 5, Alperi 4, Olcay 2, İdil 2, Williams 2.
 
İkinci yarıya hızlı başlayan Potanın Kraliçeleri; Williams, Badiane ve Alperi’nin basketleriyle farkı 8 sayıya çıkarttı ve konuk ekipten mola geldi: 51-43. Mola dönüşü Williams ile farkı çift hanelere yükselten Takımımız, final periyoduna 62-51 öne girdi. Farkın 4 sayıya kadar indiği dördüncü periyotta rakibine şans tanımayan Fenerbahçe Opet; Williams, Messeman, Badiane ve Alperi’nin basketleriye farkı tekrar açtı ve parkeden 82-73 galip ayrıldı.
 
Çeyrek skorları:

1.Çeyrek: 16-18
2.Çeyrek: 26-20
3.Çeyrek: 20-13
4.Çeyrek: 20-22

Exit mobile version