Site icon fener.org

Fenerbahçe Opet, EuroLeague Women 2024-25 sezonu ilk maçına çıkıyor

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı

Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımımız, EuroLeague Women 2024-25 sezonu ilk hafta maçında Fransa temsilcisi Villeneuve d’Ascq’a konuk oluyor. 9 Ekim Çarşamba günü Palacium’da oynanacak mücadele TSİ 21.00’de başlayacak ve FB TV’den canlı yayınlanacak. Potanın Kraliçeleri’nin Villeneuve d’Asq ile karşılaşacağı mücadele EuroLeague Women’da haftanın maçı önemi taşıyor.

Son Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımımız, 3 Ekim Perşembe günü FIBA Kadınlar Süper Kupa maçında karşılaştığı Beşiktaş’ı 79-63’lük skorla mağlup ederek tarihi bir zafer daha kazanmıştı.

FIBA Kadınlar Süper Kupa zaferinin ardından EuroLeague Women normal sezonu hazırlıklarını Metro Enerji Salonu’nda yaptığı antrenmanla sürdüren takımımız, bugün öğlen saatlerinde Fransa’nın Lille şehrine gitti.

Maç günü sabahı karşılaşmanın oynanacağı Palacium’da şut antrenmanı yapacak ekibimiz, bu idmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

EuroLeague Women 2023-24 sezonunda EuroLeague Women’da final oynama başarısı gösteren Fransa temsilcisi kulüp tarihinin en önemli başarısını elde etmişti. Final maçında Potanın Kraliçeleri’ne rakip olan Villeneuve d’Ascq ekibimize 106-73’lük skorla mağlup olarak sezonu ikinci olarak tamamlamıştı.

Exit mobile version