Site icon fener.org

Jose Mourinho: Takım son dakikaya kadar iyi oynadı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho

Teknik Direktörümüz Jose Mourinho, deplasmanda Çaykur Rizespor’u 5-0 yendiğimiz maçın ardından yayıncı kuruluşa şu açıklamalarda bulundu:

“Sanırım önümüzde yaklaşık 50 maç var. 50 maç olduğunda 11 oyuncuya değil bir takıma ihtiyacınız oluyor yoksa aksi takdirde bunun altından kalkamazsınız. Pek çok oyuncudan oluşan takıma ihtiyacınız var. Takım da dengeli olduktan sonra takım içinde farklı opsiyonlarınız olduktan sonra bu durumla farklı bir şekilde baş edebilme imkânınız oluyor. Daha önce bir röportajımda ‘Fred’in eksikliğini hissettik’ diye demiştim ama üç gol attığı için değil. Muhtemelen hayatı boyunca bir daha hiç üç gol atmayacak ama onun takıma katmış olduğu dinamiklik tamamen farklı. Elimizde sadece bir tane Szymanski olması bizim için üzücü. İki tane olsa ikisiyle, üç tane olsa üç Szymanski ile oynardık. Takım genel olarak birinci dakikadan son dakikaya kadar iyi oynadı.

Taraftarlar İsmail’in adını bağırdığı için mutlu oluyorum aynı şekilde diğer oyuncuların adını bağırdıkları için de mutlu oluyorum. Kaybettiğimiz zaman takım olarak kaybediyoruz, kazandığımız zaman takım olarak kazanıyoruz. Kötü oynadığımız zaman takım olarak kötü oynuyoruz, iyi oynadığımız zaman takım olarak iyi oynuyoruz. Bugün takım çok çok iyi performans sergiledi. Çok iyi bir takıma karşı oynadık. Belki bugünkü maçta iyi gözükmediler o da biz iyi olduğumuz içindi. Bugün aynı zamanda çok kötü hakem kararlarına karşı oynadık. Çok kötü VAR performansına karşı oynadık. Bugün kazandık bunun sebebi de takımın iyi performansıydı.”

Exit mobile version