Site icon fener.org

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor’a konuk oluyor

Fenerbahçe Futbol Takımı

Fenerbahçemiz, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. 25 Ağustos Pazar günü (bugün) saat 21.45’te Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak mücadele beIN SPORTS’dan ekranlara gelecek.

Karşılaşmayı Turgut Doman yönetecek. Doman’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Serkan Çimen yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Alper Akarsu.

İlk haftada Adana Demirspor’u tek golle geçen ekibimiz, ikinci haftada Göztepe ile 2-2 berabere kaldı ve 4 puana sahip. Takımımız ayrıca 29 maçla Trendyol Süper Lig’de devam eden en uzun yenilmezlik serisinin sahibi. 

Çaykur Rizespor ise açılış haftasında Başakşehir ile berabere kalırken, geçtiğimiz hafta Adana Demirspor’u mağlup etti ve 4 puan topladı.

Futbol Takımımız, Çaykur Rizespor ile ligde daha önce 44 kez karşılaştı. Ekibimiz, bu maçlarda 29 galibiyet, 8 beraberlik, 7 mağlubiyet alırken; 97 gol atıp, 41 gol yedi.

Fenerbahçemiz, 9’u Süper Lig, 1’i de Türkiye Kupası olmak üzere rakibiyle oynadığı son 10 karşılaşmadan sahadan galibiyetle ayrıldı.

Exit mobile version