Site icon fener.org

Fenerbahçe, Göztepe’ye konuk oluyor

Fenerbahçe Futbol Takımı

Fenerbahçemiz, Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. 17 Ağustos Cumartesi günü (yarın) saat 21.45’te Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak mücadele beIN SPORTS’dan ekranlara gelecek.

Karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Ogün Kamacı yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ömer Tolga Güldibi.

Fenerbahçemiz, ilk hafta evinde Adana Demirspor’u 1-0 mağlup ederken; Göztepe, Antalyaspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı.

Futbol takımımız, İzmir temsilcisi ile ligde daha önce 56 kez karşılaştı. Ekibimiz, bu maçlarda 26 galibiyet, 21 beraberlik, 9 mağlubiyet alırken; 85 gol atıp, 40 gol yedi.

Göztepe’ye ligde 29.kez konuk olacak ekibimiz, 9 galibiyet, 13 beraberlik, 6 mağlubiyet yaşarken; attığı 32 gole karşın kalesinde 23 gol gördü.

28 maçla Trendyol Süper Lig’de devam eden en uzun yenilmezlik serisinin sahibi Fenerbahçemiz, lige yeni yükselen takımlara konuk olduğu son 17 karşılaşmayı da kaybetmedi. Bu maçların son 12’sini kazanan ekibimiz 15 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Exit mobile version