Site icon fener.org

Fenerbahçe Beko, Onvo Büyükçekmece Basketbol’u konuk ediyor

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2023-24 sezonu 30. ve son hafta maçında Onvo Büyükçekmece Basketbol’u konuk ediyor. 13 Mayıs Pazartesi günü (yarın) 18.00’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Mehmet Şahin, Ziya Özorhon, Batuhan Söylemezoğlu hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague Play-off turunda karşılaştığı Monaco’yu 3-2 ile geçerek beş yıllık aranın ardından tekrar Final Four’a yükseldi. Takımımız son olarak 8 Mayıs Çarşamba günü karşılaştığı Monaco’yu deplasmanda bir uzatma bölümü sonunda 79-80 ile geçmişti.

Ekibimiz, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde son olarak 11 Mayıs Cumartesi günü konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım’ı iki uzatma bölümü sonunda 112-116 ile geçti. Takımımızın normal sezonu ikinci sırada bitirmesi ve Play-off çeyrek finalinde Aliağa Petkimspor ile eşleşmesi kesinleşmiş durumda.

Takımımızda sakatlığı bulunan Yiğit Hamza Mestoğlu bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Özhan Çıvgın tarafından çalıştırılan Onvo Büyükçekmece Basketbol bu sezon ligimizde oynadığı 29 maçta 13 galibiyet elde etmiş durumda. Büyükçekmece son olarak 28 Nisan tarihinde konuk ettiği Aliağa Petkimspor’u 96-94 ile geçti.

Exit mobile version