Site icon fener.org

Fenerbahçe Beko, Bursaspor İnfo Yatırım’a konuk oluyor

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2023-24 sezonu 29. hafta erteleme maçında Bursaspor İnfo Yatırım’a konuk oluyor. Bugün (11 Mayıs Cumartesi günü) 19.00’da Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Emin Moğulkoç, Kazım Çetin, Yiğit Gönültaş hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague Play-off turunda karşılaştığı Monaco’yu 3-2 ile geçerek beş yıllık aranın ardından tekrar Final Four’a yükseldi. Takımımız son olarak 8 Mayıs Çarşamba günü karşılaştığı Monaco’yu deplasmanda bir uzatma bölümü sonunda 79-80 ile geçmişti.

Ekibimiz, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde son iki karşılaşma öncesinde 23 galibiyet ile ikinci sırada yer alıyor. Takımımızın normal sezonu ikinci sırada bitirmesi ise kesinleşmiş durumda.

Takımımızda sakatlığı bulunan Yiğit Hamza Mestoğlu bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Serhan Kavut tarafından çalıştırılan Bursaspor İnfo Yatırım, bu sezon ligimizde oynadığı 29 maçta 14 galibiyet aldı. Son dört karşılaşmasından da galibiyetle ayrılan rakibimiz, son olarak 6 Mayıs Pazartesi günü konuk olduğu Anadolu Efes’i 90-98 ile geçti.

Fenerbahçe Beko, rakibiyle lig tarihinde oynadığı 11 maçta 8 galibiyet aldı.

Ligin ilk yarısında 30 Aralık 2023 tarihinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan müsabakayı Fenerbahçe Beko 97-90 kazanmıştı.

Exit mobile version