Site icon fener.org

Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor

Fenerbahçe Futbol Takımı

Fenerbahçemiz, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük’e konuk olacak. 14 Nisan Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve hakem Tugay Kaan Numanoğlu tarafından yönetilecek.

Ligde çıktığı 31 maçta 26 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan Takımımız 82 puanla haftaya ikinci sırada girdi. 30 puanlı VavaCars Fatih Karagümrük ise 18. sırada yer alıyor.

Fenerbahçemiz, bu sezon ligde deplasmanda mağlup olmayan tek takım durumunda. Rakip sahada çıktığı 15 maçın 14’ünü kazanan Takımımızın 1 de beraberliği bulunuyor.

Karşılaşmada hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Serkan Çimen yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu.

İki ekip lig tarihinde 16. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın bugüne kadar karşı karşıya geldiği 15 lig maçında Fenerbahçemiz 10 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 4 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı, 1 karşılaşmayı da Fatih Karagümrük kazandı. Takımımız, söz konusu karşılaşmalarda 26 kez gol sevinci yaşarken kalesinde ise 17 gol gördü.

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük ile ligde bugüne kadar 7 kez deplasmanda karşı karşıya geldi. Bu maçların 4’ünü kazanan Ekibimiz, 3 kez de rakibiyle berabere kaldı. Fenerbahçe’nin attığı 12 gole Fatih Karagümrük 8 golle karşılık verdi.

Fenerbahçemiz ligin ilk yarısında konuk ettiği rakibini 2-1 mağlup etmişti.

Exit mobile version