Site icon fener.org

Fenerbahçe Beko, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’e konuk oluyor

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2023-24 sezonu 22. hafta maçında Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’e konuk oluyor. 9 Mart Cumartesi günü 18.00’da Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Ali Şakacı, Tolga Edis, Umut Özgün Ergün hakem üçlüsü yönetecek.

Ekibimiz, Turkish Airlines EuroLeague’de son olarak 7 Mart Perşembe günü Real Madrid’e konuk oldu. Fenerbahçe Beko, rakibini 79-89 yenerek 28. maçında 17. galibiyetini aldı

Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki son karşılaşmasında 3 Mart Pazar günü Tofaş’ı konuk etti. Ekibimiz, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan mücadeleyi 109-77 yenerek 21. maçında 18. galibiyetini aldı.

Fenerbahçe Beko’da Metecan Birsen takımla idmanlara başladı. Bireysel idman ve tedavi süreci devam eden Dyshawn Pierre ile sakatlığı bulunan Yiğit Hamza Mestoğlu ise bu maçta forma giyemeyecek.

Koç Zafer Aktaş tarafından çalıştırılan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, bu sezon ligimizde oynadığı 21 maçta yedi galibiyet aldı. Rakibimiz son olarak 3 Mart Pazar günü konuk olduğu Aliağa Petkimspor’a 89-81 yenildi.

Fenerbahçe Beko, rakibiyle bugüne dek oynadığı beş lig maçında dört galibiyet aldı.

2023-24 sezonu ilk yarısında 11 Kasım 2023 tarihinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe Beko 90-64 kazandı.

Exit mobile version