Site icon fener.org

Fenerbahçemiz, Gaziantep Futbol Kulübü’ne konuk oluyor

Fenerbahçe Futbol Takımı

Fenerbahçemiz, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında 14 Ocak Pazar günü Gaziantep Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Kalyon Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak müsabakayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Ligde liderlik koltuğunda oturan, 19 lig maçında 16 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Fenerbahçemiz, rakip fileleri 56 kez havalandırırken kalesinde ise 16 gol gördü.

İki takımın bugüne dek ligde karşı karşıya geldiği 9 maçta Takımımızın büyük üstünlüğü bulunuyor. Ekibimiz, rakibini 7 kez mağlup ederken, Gaziantep FK 2 müsabakayı kazanabildi. Fenerbahçemizin 23 golüne, Gaziantep ekibi 11 golle yanıt verdi.

Ligde 19 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşayan Gaziantep ekibi, bu karşılaşmalarda 22 gol attı, kalesinde ise 29 gole engel olamadı.

Fenerbahçemiz ile Gaziantep Futbol Kulübü’nün, Gaziantep’te oynadığı 4 karşılaşmada taraflar sahadan 2’şer kez galibiyetle ayrılırken, 7’şer kez gol sevinci yaşandı.

İki ekip arasında bu sezon ligde oynanan karşılaşmayı Fenerbahçemiz kazandı. Ligin açılış maçında Gaziantep FK’yi konuk eden Takımımız sahadan 2-1 galip ayrılmıştı.

Exit mobile version