Site icon fener.org

Fenerbahçe, Sivasspor’u konuk ediyor

Fenerbahçe Futbol Takımı

Fenerbahçemiz, Trendyol Süper Lig’in 14. hafta mücadelesinde EMS Yapı Sivasspor’u ağırlıyor. 4 Aralık Pazartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak maç saat 20.00’da başlayacak. Mücadelede Bahattin Şimşek düdük çalacak.
 
Geride kalan 13 maçta 11 galibiyet, 1’er beraberlik ve mağlubiyetle 34 puan toplayan Fenerbahçemiz, maç eksiğiyle ikinci sırada bulunuyor. Takımımız, ligde çıktığı maçlarda 33 gol atıp, 9 gol yedi. 15 puana sahip rakip EMS Yapı Sivasspor ise haftaya 13. sırada girdi.
 
Maçı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Mehmet Kısal yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Turgut Doman.
 
Geçtiğimiz sezon ligde oynanan iki mücadelede de Fenerbahçemiz sahadan galibiyetle ayrıldı. İlk yarı konuk ettiği Sivas ekibini 1-0 mağlup eden Takımımız, deplasmanda oynanan maçı ise 3-1 kazanmıştı. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali’nde de eşleşen iki takım arasında gülen taraf 0-0 ve 3-0’lık skorlarla Futbol A Takımımız oldu.

Exit mobile version