Site icon fener.org

Fenerbahçe Alagöz Holding 105-81 Antalya BŞB. Antalya Toroslar Basketbol

Fenerbahçe Alagöz Holding - Antalya BŞB. Antalya Toroslar Basketbol

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki kayıpsız gidişatını sürdüren Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, 11.hafta maçında Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol’u konuk etti. Takımımız, Metro Enerji Salonu’nda oynanan mücadeleden 105-81 galip ayrıldı. Bu sezon dördüncü kez 100 sayı barajını aşan Potanın Kraliçeleri, bu sonuçla 11’de 11 yaptı ve ligde namağlup liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız maça; Anderson, Sevgi Uzun, Kayla McBride, Nikolina Milic ve Emma Meesseman beşiyle başladı.

Karşılaşmanın ilk basketi Emma Meesseman’dan geldi. Konuk ekip Özge Kavurmacıoğlu ile ilk isabetini bulsa da Kayla McBride ve Nikolina Milic’le skor 11-2’ye geldi. Sheppard ve Özge ikilisiyle farkın açılmasına engel olan Antalya ekibi skoru 13-7 yaptı. Maçın ilk 5 dakikalık bölümü 15-7’yle geçilirken, devamında Sevgi Uzun, McBride ve Meesseman’la vites yükselten Fenerbahçemiz, ilk çeyreği 33-11 önde tamamladı.

Kelsey Bone ve Selin Rachel Gül’ün karşılıklı isabetiyle başlayan ikinci çeyrekte Anderson ve Sevgi Uzun’la rüzgarı arkasına alan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, Milic ve İdil Saçalır’ın da skor yüküne ortak olduğu çeyrek sonunda 53-31’le soyunma odasına önde girdi.

Özge Kavurmacıoğlu, Henderson ve Aisha Sheppard’la üçüncü çeyreğe hızlı başlayan konuk ekip Antalya BŞB. Antalya Toroslar Basketbol skoru 55-38’e getirdi. Yvonne Anderson ve Emma Meesseman gibi iki önemli ismiyle tekrardan oyuna ağırlığını koyan Ekibimiz, Kayla McBride ve Milic’in de yüksek yüzdeyle oynadığı çeyreği 81-56 önde tamamladı.

Emma Meesseman ve Selin Rachel Gül’le final periyotuna üretken başlayan Fenerbahçemiz, maçta son dört dakikanın içine girerken farkı 30 sayıya kadar çıkardı. (99-69) Üstün oyununu geriye kalan bölümde de sürdüren ve 100 sayı barajını aşan Takımımız parkeden 105-81 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Alagöz Holding (105): McBride 24, Milic 21, Meesseman 20, Anderson 15, Sevgi 12, Selin Rachel 7, Merve 2, İdil 2, Duygu 2.

Exit mobile version