Site icon fener.org

İsmail Kartal: İstediğimiz golü bulamadık

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Süper Lig’de 12. hafta maçında deplasmanda Adana Demirspor ile oynanan ve 0-0 sonuçlanan karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Adana Demirspor kendi seyircisi önünde bu sezon hiç maç kaybetmedi, bütün maçlarını kazandı. İlk defa bizim maçta puan kaybetti. Bu takımın ne kadar etkili olduğunu biliyorduk. Bu maça çok iyi hazırlandık. Oyunun başından sonuna kadar oyunun kontrolü bizdeydi, oyunu domine ettik. Özellikle ilk yarıda çok net 4-5 tane %100 pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendiremedik. İkinci yarıda aynı oyunumuza devam ettik, rakibimize neredeyse hiç pozisyon vermedik. Bir stoperleri oyuna girdi, uzaktan şut attı, direkten döndü. Onun haricinde hiç net pozisyon vermedik. Bugün güzel bir mücadele ortaya koyduk, güzel bir maç oldu. Kazanmayı hak eden taraf bizdik, sadece istediğimiz golü bulamadık. Bu oyunun sonucunda aldığımız 1 puanla yine lider olarak millî araya giriyoruz. Keşke bu akşam birkaç gol atıp galibiyetle liderliği ele geçirseydik. Ama oynadığımız oyun, futbol beni çok mutlu etti. Oyuncularımın hepsini tebrik ettim. Bu millî arada da en iyi şekilde tekrar hazırlanıp yolumuza devam edeceğiz.

Takımın performansından dolayı memnun olduğunu belirten İsmail Kartal, “Bugün oynayan oyuncular hiçbir eksik oyuncuyu aratmadı sahada. Ben başta beri söylüyorum, hiçbir zaman sakatlıklara sığınan bir antrenör değilim. Çubukluyu giyen her oyuncu bizim için en değerli oyuncudur. Bugün de sahaya çıkan bütün oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Hepsi çok iyi futbol oynadılar, hepsini tebrik ediyorum.”

Exit mobile version