Site icon fener.org

İsmail Kartal: İstediğimiz oyunu sürdüremedik

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, UEFA Konferans Ligi H Grubu 4. hafta maçında deplasmanda Ludogorets ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Öncelikle bugün 10 Kasım. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. Bugün buraya üç puan için geldik. Üç puan alamıyorsak en kötü bir puanla ayrılmayı hedefliyorduk. Aslında oyuna da iyi başlamıştık. Sonrasında ilerleyen dakikalarda istediğimiz oyunu sürdüremedik. İlk devrede bir gol yedik. İkinci yarıya toparlanarak başladık. Rakip de topun karşısına geçerek iyi savunma yaptı. Sonuçta top bizde kaldı ama ilk defa çok fazla gol pozisyonu üretemedik. Gol pozisyonu üretemediğimiz için de rakip kontra ataktan son dakikalarda ikinci golü buldular. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bu soğukta buraya kadar gelen taraftarlarımızdan da özür diliyoruz. Grupta hala lideriz. Önümüze bakıyoruz. Hafta sonu oynayacağımız Adana Demirspor maçına şu andan itibaren konsantre olacağız.

Buradaki taraftarlarımız uzun zamandır Fenerbahçe özlemi çekiyorlardı. Bize çok güzel sevgi gösterilerinde bulundular. Otele kadar geldiler, havalimanından itibaren bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Üzgünüz tabii ki, onları bu akşam burada mutlu etmek istiyorduk. Elde edeceğimiz bir galibiyet, en kötü 1 puanla onları buradan mutlu ederek evlerine gitmelerini sağlamamız gerekirken mağlup olduk. Bugün beklenmedik bir mağlubiyetle ayrıldık. Onları da üzdüğümüz için bütün taraftarlarımızdan özür diliyoruz.”

Exit mobile version