Site icon fener.org

Fenerbahçe, Ludogorets’e konuk oluyor

Fenerbahçe Futbol Takımı

Fenerbahçemiz, UEFA Konferans Ligi H Grubu 4. hafta maçında 9 Kasım Perşembe günü TSİ 23.00’da Bulgaristan ekibi Ludogorets’in konuğu olacak. Ludogorets Arena’da oynanacak mücadele Exxen’den canlı yayınlanacak.

Maçı Çekyalı hakem Ondrej Berka yönetecek. Berka’nın yardımcılıklarını Ivo Nadvornik ile Matej Vlcek yapacak. Dördüncü hakem ise Ondrej Pechanec. Müsabakanın VAR hakemş Miroslav Zelinka, AVAR hakemi ise Tomas Kocourek.

Fenerbahçemiz, gruptaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland’ı Crespo, Batshuayi ve Serdar’ın golleriyle 3-1 mağlup ederken, deplasmanda Spartak Trnava ile oynadığı ikinci hafta maçından 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bulgaristan temsilcisini ağırladığı üçüncü hafta maçını 3-1’le geçen Fenerbahçemiz, grubunda 9 puanla lider durumda bulunuyor. Rakibimiz Ludogorets’in 3 puanla üçüncü sırada yer aldığı H Grubu’nda Nordsjoelland 6 puanla ikinci, Spartak Trnava ise 0 puanla son sırada yer alıyor.

Bu sezon Konferans Ligi’nde eleme turlarıyla birlikte çıktığı 9 maçı da kazanan Takımımız, bu karşılaşmalarda 29 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü.

Ludogorets maçıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 264. maçına çıkacak futbol takımımız 263 müsabakada 104 galibiyet alırken, 55 beraberlik ve 104 mağlubiyet yaşadı. Fenerbahçemiz, söz konusu müsabakalarda rakip fileleri 355 kez havalandırırken, kalesinde ise 372 gol gördü.

Exit mobile version