Site icon fener.org

Fenerbahçe Beko, Olympiacos’u konuk ediyor

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 normal sezonu altıncı haftasında Olympiacos’u konuk ediyor. Yarın (2 Kasım Perşembe günü) 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Fernando Rocha (Portekiz), Uros Nikolic (Sırbistan), Saso Petek (Slovenya) hakem üçlüsü yönetecek.

Ekibimiz, Turkish Airlines EuroLeague’deki son maçında 27 Ekim Cuma günü konuk olduğu Bayern Münih’i 67-76 ile geçerek beşinci maçında dördüncü galibiyetini aldı. Fenerbahçe Beko’da Scottie Wilbekin 17, Marko Guduric 14 sayı üretti.

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki son karşılaşmasında 29 Ekim Pazar günü konuk ettiği Reeder Samsunspor’u 83-53 ile geçti. Takımımızda Sertaç Şanlı 19 sayı ve 10 ribaund, Melih Mahmutoğlu ise 18 sayı üretti.

Fenerbahçe Beko’da sakatlığı bulunan Yam Madar takımla idmanlara başladı. Metecan Birsen’in ise tedavi ve bireysel idman süreci devam ediyor.

Koç Georgios Bartzokas tarafından çalıştırılan Olympiacos, Turkish Airlines EuroLeague’de bu sezon oynadığı beş maçta üç galibiyet aldı. Olympiacos, son olarak 26 Ekim Perşembe günü konuk ettiği Anadolu Efes’i 75-57 ile geçti.

Pire temsilcisi, bu sezon Yunanistan Ligi’nde oynadığı dört maçta üç galibiyet aldı. Rakibimiz son lig karşılaşmasında 30 Ekim Pazartesi günü konuk ettiği Panathinaikos’a 54-66 yenildi.

Fenerbahçe Beko, rakibiyle EuroLeague’de oynadığı 29 maçta 14 galibiyet elde etti.

Exit mobile version