Site icon fener.org

Fenerbahçe Beko 78-82 Maccabi Playtika

Fenerbahçe Beko - Maccabi Playtika

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, yeni sezon hazırlıkları kapsamında katıldığı Nick Galis Turnuvası’ndaki ilk maçında Maccabi Playtika ile karşılaştı. Mücadeleden 82-78 mağlup ayrılan Fenerbahçe Beko, Nick Galis Turnuvası’ndaki ikinci maçında 16 Eylül Cumartesi günü (yarın) saat 17.00’da Panathinaikos’la karşılaşacak.

Rodos’ta bulunan Kallithea Palais des Sports’da oynanan maça Takımımız; Yam Madar, Scottie Wilbekin, Dyshawn Pierre, Nate Sestina, Johnathan Motley beşiyle başladı. İlk periyodu 26-20 geride tamamlayan Fenerbahçe Beko, dengeli geçen ikinci periyodun ardından soyunma odasına 41-35 geride gitti. Üçüncü çeyrekte fark çift hanelere çıkarken, ikinci bölümü daha iyi oynayan Takımımız, farkı biraz eritti ve son periyota 70-61 geride girdi. 4 .çeyreğin sonlarına doğru Nate Sestina ve Yam Madar’ın basketleriyle farkı üçe indiren Fenerbahçe Beko, skoru lehine çeviremedi ve müsabakadan 82-78 mağlup ayrıldı.

Tedavi ve bireysel çalışma programı devam eden Metecan Birsen ve Dünya Kupası’nda sonra izni devam eden Marko Guduric kadroda yer almadı. Kafilede yer alan ancak hafif sakatlığı bulunan oyuncularımızdan Nigel Hayes-Davis ise bu maçta forma giymedi.

Fenerbahçe Beko (78): Sertaç 15, Wilbekin 11, Calathes 8, Sestina 7, Pierre 7, Melih 6, Madar 6, Papagiannis 6, Motley 5, Dorsey 5, Biberovic 2.  

Exit mobile version