Site icon fener.org

Ziraat Bankkart 3-0 Fenerbahçe HDI Sigorta

Ziraat Bankkart -Fenerbahçe HDI Sigorta

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu play-off yarı final serisindeki üçüncü ve son maçında Başkent Voleybol Salonu’nda, Ziraat Bankkart’a konuk oldu. 25-17, 25-19 ve 31-29’luk setler sonunda sahadan 3-0 mağlup ayrılan Takımımız, 3./4.lük Etabı’nda İzmir ekibi Arkas Spor’un rakibi oldu.

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız mücadeleye Yacine Louati, Saeid Marouf, Kaan Gürbüz, Vahit Emre Savaş, Ahmet Tümer, Ferreira ve liberolar Ahmet Yeşilbudak-Burak Mert ile başladı.

Ziraat Bankası’nın servisiyle başlayan maçta ilk sayı da Ter Maat’la ev sahibinin oldu. Bedirhan’la 2-0’ı bulan Başkent ekibi karşısındaki ilk sayımız Ferreira’nın blok performansıyla geldi. (2-1) Ev sahibinin 2-0’lık serisiyle farkın 3 sayıya (5-2) çıktığı sette Fenerbahçemiz skoru 5-4’e getirdi. Her iki takımın da üretken bir görüntü sergilediği maçta ev sahibi Ziraat Bankkart üst üste bulduğu sayılarla skoru 12-7’ye getirdi. Sette son bölüme girilirken özellikle Juantorena ve Ter Maat’ın çapraz hücumlarıyla farkı açan Ankara temsilcisi 20-12’yi buldu. Meljanac ve Ferreira gibi isimleriyle setin içinde kalmaya çalışan Fenerbahçemiz skoru 22-16’ya getirse de, Ziraat Bankkart 25-17’yle setin kazananı oldu.

Karşılıklı sayılarla başlayan sette skor da 4-4’e geldi. Mücadele dozajının yüksek olduğu sette ev sahibi lehine skor 9-6’ya gelse de, Erkek Voleybol Takımımız Meljanac ve Vahit Emre Savaş’la sete ortak oldu. (9-9) Setin devamında Atanasov ve Ter Maat gibi hücumda yüksek yüzdeyle oynayan oyuncularıyla sayılar bulan Ankara temsilcisi skoru 18-13’e getirdi. Takımımızın direnç ortaya koyduğu sette daha üretken bir görüntü çizen ev sahibi takım seti 25-19 kazanarak durumu 2-0’a getirdi.

Louati ve Vahit Emre Savaş ikilisiyle iyi başladığımız sette hücuma katkı yapan Meljanac’la skor da 4-5’e geldi. Ev sahibinin skor avantajını yeniden eline aldığı setin hemen başında Louati ve Meljanac’la bir direnç ortaya koyan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız 3 sayılık bir fark yakaladı. (7-10) Karşılıklı sayılarla devam eden bölümde skor da eşitlendi. (14-14) Son bölümü büyük bir çekişmeye sahne olan seti 31-29, maçı da 3-0 kazanan ev sahibi takım adını finale yazdırdı.

Play-off yarı final serisini 2-1 kaybeden Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 3/4.lük Etabında Arkas Spor ile karşılaşacak.

Exit mobile version