Site icon fener.org

Fenerbahçe Beko, Real Madrid’e konuk oluyor

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu 31. hafta maçında Real Madrid’e konuk oluyor. Yarın (29 Mart Çarşamba günü) saat 21.45’te Wizink Center’da oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Sreten Radovic (Hırvatistan), Gytis Vilius (Litvanya), Milan Nedovic (Slovenya) hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’deki son maçında 24 Mart Cuma günü konuk ettiği Zalgiris Kaunas’ı 87-79 yendi.

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki son mücadelesinde 26 Mart Pazar günü konuk olduğu Tofaş’a 94-89 yenilerek 22. maçında 4. mağlubiyetini aldı.

Takımımızda tedavi süreçleri devam eden Metecan Birsen ve Scottie Wilbekin’in yanı sıra, Tofaş karşılaşmasında sol bacak kalf bölgesinden sakatlık yaşayan Melih Mahmutoğlu ve bireysel idmanlara başlamasına rağmen henüz takım idmanlarına dahil olmayan Dyshawn Pierre bu maçta forma giyemeyecek.

Koç Chus Mateo tarafından çalıştırılan Real Madrid, bu sezon EuroLeague’de oynadığı 30 maçta 21 galibiyet aldı ve haftaya, aynı galibiyet sayısına sahip Olympiacos’un ardından ikinci sırada giriyor. Rakibimiz, son olarak 24 Mart Cuma günü konuk olduğu Virtus Segafredo Bologna’yı 79-96 mağlup etti.

Rakibimiz, İspanya Ligi ACB’de bu sezon oynadığı 24 maçta 20 galibiyetle lider. Eflatun-beyazlılar son olarak 26 Mart Pazar günü konuk olduğu Carplus Fuenlabrada’yı 78-102 ile geçti.

Fenerbahçe Beko, rakibiyle EuroLeague güncel formatında 26 defa karşılaştı ve bu mücadelelerde 9 galibiyet elde etti.

2022-23 sezonu ilk yarısında 2 Aralık tarihinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Real Madrid 71-85 kazandı.

Exit mobile version