Site icon fener.org

Fenerbahçe HDI Sigorta 3-0 Tokat Belediye Plevne

Fenerbahçe HDI Sigorta - Tokat Belediye Plevne

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 21. hafta maçında Tokat Belediye Plevne’yi ağırladı.  Servisten 13 sayı aldığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Takımımız, bu sonuçla ligde 16. galibiyetini elde etti ve zirve takibini sürdürdü.  Karşılaşmanın setleri 25-16, 25-20, 25-14 tamamlandı. 

Maç öncesinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmaya; Kaan Gürbüz, Saeid Marouf Lakrani, Yacine Louati, Hasan Sıkar, Ahmet Tümer, Alex Ferreira altısı ve liberolar Hasan Yeşilbudak-Burak Mert’le maça başlayan Takımımız, baştan sona üstün oynadığı ilk seti 25-16 kazandı. İkinci sete de 4-1’lik seri ile başlayan Takımımız, rakibinin geri dönüş çabasına izin vermedi ve 25-20’lik sonuçla setlerde 2-0 öne geçti. 5-0’lık seri ile başladığı üçüncü sette farkı açan Ekibimiz, seti  25-14, maçı da 3-0 kazandı.

Fenerbahçe HDI Sigorta, 22. hafta maçında Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ’ye konuk olacak. 22 Mart Çarşamba günü Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak mücadele saat 17:00’de başlayacak.

Exit mobile version