Site icon fener.org

Fenerbahçe Beko, Pınar Karşıyaka’ya konuk oluyor

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2022-23 sezonu 20. hafta maçında Pınar Karşıyaka’ya konuk oluyor. Yarın (13 Mart Pazartesi günü) saat 19.00’da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports 5 tarafından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de çift maç haftasını geride bıraktı. 8 Mart Çarşamba günü Maccabi Playtika’ya konuk olan ekibimiz, mücadeleden 78-74 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe Beko, 10 Mart Cuma günü ise Barcelona’yı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda konuk etti. Takımımız, rakibini 81-73 yendi.

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki son mücadelesinde 5 Mart Pazar günü Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni konuk etti. Ekibimiz, 19. hafta mücadelesini 92-78 kazanarak 17. galibiyetini aldı ve liderliğini sürdürdü.

Takımımızda, Barcelona maçında sakatlanan Dyshawn Pierre bu maçta forma giyemeyecek.

Koç Ufuk Sarıca tarafından çalıştırılan Pınar Karşıyaka, bu sezon ligimizde oynadığı 19 maçta 14 galibiyet aldı. Rakibimiz, son olarak 5 Mart Pazar günü konuk olduğu Tofaş’ı 81-86 ile geçti.

İki takım bugüne dek ligde 112 kez karşılaştı. Fenerbahçe Beko, rakibini 72 kez mağlup etti.

Ligin ilk yarısında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan müsabakayı Fenerbahçe Beko 100-88 kazandı.

Exit mobile version