Site icon fener.org

Jorge Jesus: Bir maç daha var

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus

Teknik Direktörümüz Jorge Jesus, Takımımızın Sevilla ile deplasmanda oynadığı mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa şu açıklamalarda bulundu:

“Avrupa Ligi’nin Son 16 turunda Fenerbahçe’den çok daha tecrübeli bir takıma karşı oynadık. Bugünün özeti aslında ilk yarıda saklıydı. Takımım, ilk yarıda harika bir oyun oynadı. Sevilla’nın bir tane bile girmiş olduğu gol pozisyonu yoktu. Ama biz 2-3 tane net pozisyon kaçırdık, King’in karşı karşıya kaçırdığı pozisyon da dahil… Avrupa Ligi’nde bu pozisyonları atamazsanız kazanmanız mümkün olmuyor. İkinci yarıda takım birazcık konsantrasyonunu kaybetti. Yediğimiz golden bir tanesi taç atışı sonrası geldi ki burada takımın konsantrasyonu düşmüştü. Dolayısıyla biz bugün tecrübe eksikliğinin faturasını ödedik ama hala bir maç daha var.

Hala şansımız var. Evet, 2-0 istediğimiz bir sonuç değildi, bu maçın hakkı da değildi ama kendi stadımızda oynayacağımız maçta hala bir şansımız var. Eğer o maçta bugün ilk yarıda oynadığımız gibi oynarsak bence bu sefer goller atacağımızı düşünüyorum. Evet, şu anda tur başladığımız noktaya kıyasla daha zor ama henüz bitmedi.”

Exit mobile version