Site icon fener.org

Fenerbahçe Alagöz Holding, Tango Bourges Basket’e konuk oluyor

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, EuroLeague Women 14. hafta maçında Tango Bourges Basket’e konuk oluyor. Yarın (1 Mart Çarşamba günü) Palais des Sports du Prado’da oynanacak mücadele 22.00’de başlayacak ve FBTV’den canlı yayınlanacak. Potanın Kraliçeleri’nin hedefi EuroLeague Women’da normal sezonu galibiyetle tamamlamak.

Potanın Kraliçeleri, Polkowice ve KSC Szekszard mağlubiyetleri ile başladığı EuroLeague Women 2022-23 sezonunda üst üste 11 galibiyet alarak harika bir galibiyet serisi yakaladı. Takımımız bu seri ile A Grubu’nu lider bitirerek çeyrek finale yükselmeyi garantiledi.

Ekibimiz son olarak EuroLeague Women 13. hafta maçında Metro Enerji Salonu’nda konuk ettiği Valencia Basket’i 93-61’lik farklı skorla mağlup ederek A Grubu’ndan lider çıkmayı garantilemişti.

Antrenör Olivier Lafargue tarafından çalıştırılan Fransa temsilcisi Tango Bourges Basket, EuroLeague Women’da oynadığı 13 maçta aldığı sekiz galibiyet 5 mağlubiyetle A Grubu’nda dördüncü sırada yer alıyor. Rakibimiz son olarak EuroLeague Women 13. hafta maçında BC Polkowice’ye konuk oldu. City Sports Hall Polkowice’de oynanan mücadeleyi kazanan 75-66’lık skorla Tango Bourges Basket olmuştu.

Exit mobile version