Site icon fener.org

Fenerbahçe, Sivasspor’u konuk ediyor

Fenerbahçe Futbol Takımı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında bugün (7 Kasım Pazartesi günü) saat 20.00’de Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin ev sahipliği yapacağı müsabakayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Ligde oynadığı son 4 maçını kazanan, UEFA Avrupa Ligi’nde de grubunu namağlup lider tamamlayarak adını son 16 turuna yazdıran Takımımız, haftaya 26 puanla lider giriyor.

Ligde geride kalan 12 haftada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi yaşayan Sivas temsilcisi, 10 puan topladı.

Sivasspor’un Süper Lig’e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında oynanan 32 müsabakadan 17’sini Fenerbahçemiz, 7’sini Sivasspor kazandı, 8 mücadele ise berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Takımımızın 67 golüne, Sivasspor 43 golle karşılık verdi. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan her iki karşılaşma da 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı. İki takım arasında İstanbul’da oynanan 16 müsabakanın 11’ini Ekibimiz, 3’ünü ise Sivas temsilcisi kazandı, 2 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Fenerbahçemiz 36 gol atarken, Sivasspor ise 17 kez fileleri havalandırdı.

Exit mobile version