Site icon fener.org

Fenerbahçe Beko, Pınar Karşıyaka’yı konuk ediyor

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2022-23 sezonu beşinci hafta maçında Pınar Karşıyaka’yı konuk ediyor. Yarın (31 Ekim Pazartesi günü) saat 19.00’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports 5 tarafından canlı yayınlanacak.

Ekibimiz, son resmi maçına Turkish Airlines EuroLeague’de çıktı. 28 Ekim Cuma günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda Anadolu Efes’e konuk olan Fenerbahçe Beko, rakibini 79-88 yenerek beşte beş yaptı.

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki son maçında 22 Ekim Cumartesi günü konuk olduğu Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor’u 58-93 yenerek dörtte dört yaptı.

Fenerbahçe Beko’da Nemanja Bjelica sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Koç Ufuk Sarıca tarafından çalıştırılan Pınar Karşıyaka, bu sezon ligimizde oynadığı dört maçta üç galibiyet aldı. Rakibimiz, son olarak 21 Ekim Cuma günü konuk ettiği Tofaş’a 72-83 yenildi.

İzmir temsilcisi bu sezon FIBA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyor. Pınar Karşıyaka, bu organizasyonda Telekom Baskets Bonn, AEK ve Reggio Emilia takımlarıyla birlikte B Grubu’nda yer alıyor. Karşıyaka, Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon oynadığı üç maçta iki galibiyet aldı. Pınar Karşıyaka, son olarak 25 Ekim Salı günü konuk ettiği Reggio Emilia’yı 83-76 ile mağlup etti.

Exit mobile version