Site icon fener.org

Fenerbahçe Beko’nun konuğu LDLC ASVEL Villeurbanne

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu 3. hafta maçında Fransız temsilcisi LDLC ASVEL’i konuk ediyor. 18 Ekim Salı günü (yarın) 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Miguel Angel Perez (İspanya), Luka Kardum (Hırvatistan), Kristaps Konstantinovs (Letonya) hakem üçlüsü yönetecek.

Ekibimiz, Turkish Airlines EuroLeague’de 14 Ekim Cuma günü Maccabi Playtika’yı konuk etti. Fenerbahçe Beko, rakibini 86-71 yenerek ikide iki yaptı.

Fenerbahçe Beko, son resmi karşılaşmasına ise Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde çıktı. 16 Ekim Pazar günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Ayos Konyaspor’u konuk eden Fenerbahçe Beko, rakibini 85-71 yenerek üçte üç yaptı.

Takımımızda sakatlık süreci sonrası idmanlara başlayan Nemanja Bjelica ve Tarık Biberovic’in durumuna maç gününde karar verilecek.

Koç TJ Parker tarafından çalıştırılan ASVEL, bu sezon EuroLeague’de oynadığı 2 maçta bir galibiyet aldı. ASVEL, açılış maçında evinde Emporio Armani Milano’ya 62-69 kaybederken, son olarak 14 Ekim tarihinde konuk olduğu Valencia Basket’i 76-77 ile geçti.

ASVEL, Fransa Ligi’nde bu sezon çıktığı 5 maçta 3 galibiyet aldı. Rakibimiz, son olarak 16 Ekim Pazar günü konuk ettiği Gravelines’i 83-74 mağlup etti.

Fenerbahçe Beko, rakibiyle bugüne dek EuroLeague’de oynadığı sekiz maçın altısını kazandı.

Exit mobile version