Site icon fener.org

Fenerbahçe Beko, Maccabi Playtika’yı konuk ediyor

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 2. hafta maçında Maccabi Playtika’yı konuk ediyor. Bugün (14 Ekim Cuma günü) saat 21.00’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak.

Sarı-lacivertliler, Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu ilk maçında 6 Ekim Perşembe günü Bayern Münih’e konuk oldu ve rakibini 62-74 mağlup etti.

Takımımız, son resmi maçına ise Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde çıktı. 10 Ekim Pazar günü Onvo Büyükçekmece’ye konuk olan Fenerbahçe Beko, rakibini 80-85 ile geçerek ikide iki yaptı.

Fenerbahçe Beko’da Nemanja Bjelica ve Tarık Biberovic idmanlara başladı. Oyuncularımızın durumuna maç gününde karar verilecek. Samet Geyik’in ise sakatlığı bulunuyor.

Koç Oded Kattash tarafından çalıştırılan Maccabi Playtika, EuroLeague 2022-23 sezonu ilk maçında 6 Ekim Perşembe günü Zalgiris Kaunas ile karşılaştı. İsrail ekibi, rakibini 84-83 mağlup etti.

Maccabi, İsrail Ligi’nde bu sezon oynadığı iki maçtan da galibiyetle ayrıldı. Rakibimiz, son olarak 11 Ekim Salı günü E. Kiryat Ata’yı 94-68 mağlup etti.

Fenerbahçe Beko, rakibiyle bugüne dek EuroLeague’de 17 kez karşılaştı ve bu maçlarda 9 galibiyet elde etti.

Exit mobile version