Site icon fener.org

Fenerbahçe Safiport, Spar Girona’yı konuk ediyor

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımız, EuroLeague Women B Grubu’nda onuncu maçına çıkıyor. Potanın Kraliçeleri, İspanya temsilcisi Girona’yı konuk edecek. Metro Enerji Salonu’ndaki karşılaşma bu akşam saat 19.00’da başlayacak ve Fenerbahçe TV’den naklen ekranlara gelecek. Fenerbahçe Safiport, grupta geride kalan 9 maçta 6 galibiyet ve 3 yenilgi aldı.
 
Maç başına attığı 79.6 sayı, aldığı 41 ribaunt ve yaptığı 20.9’luk asistle bu alanda EuroLeague genelinde üçüncü sırada yer alan Fenerbahçe Safiport’ta Kayla McBride 20.4 sayıyla takımımızın en skoreri.
 
Maç başına 13.3 sayı ortalaması ile oynayan Elizabeth Williams’ın 9.3 ribauntla oynadığı Potanın Kraliçelerinde, 17.9 sayı atan Alina Iagupova ise 6.2 asistle takımımızın en fazla sayı pası veren oyuncusu.
 
Konuk Girona da onuncu haftaya altı galibiyet ve üç yenilgi ile giriyor. İspanya ekibi sıralamada averajla ilk sırada bulunuyor. Fenerbahçe Safiport, rakibiyle grubun üçüncü haftasında deplasmanda oynadığı maçı 71-59’luk skorla kaybetmişti.

Exit mobile version