Site icon fener.org

Fenerbahçe 90-67 Galatasaray

Fenerbahçe-Galatasaray

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 27. hafta erteleme maçında Galatasaray Doğa Sigorta’yı ağırlayan Fenerbahçe Beko, derbi mücadelesini 90-67 kazandı ve 23. galibiyetine imza attı. Aynı zamanda Final Four öncesi son iç saha maçı olma özelliği taşıyan karşılaşmada takımımız taraftarlarımız tarafından alkışlandı.

Takımımız, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Ali Muhammed, Erick Green, Marko Guduric, Nicolo Melli ve Ahmet Düverioğlu beşiyle başladı.

Tyler Ennis, Joffrey Lauvergne, Nikola Kalinic, Gigi Datome ve Jan Vesely, sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemedi.

Karşılıklı sayılarla geçilen ilk çeyreği 21-22 geride tamamlayan Obradovic’in öğrencileri, ikinci çeyrekte vites yükseltti. Sloukas ve Guduric’e Egehan’ın da eşlik etmesiyle skor 44-33’ye geldi. (02.04) Melih’in devreye girdiği bu anlarda fark açılmaya devam etti ve Fenerbahçe Beko soyunma odasına 49-36 önde gitti. Üstün oyununa üçüncü çeyrekte de devam eden Erkek Basketbol Takımımız 70-51 üstün girdiği 4. çeyreği 90-67 önde tamamlayarak sahadan galibiyetle ayrıldı.

Exit mobile version