Site icon fener.org

Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas deplasmanında

Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas deplasmanında

Fenerbahçe Beko, Playoff turu üçüncü maçında Zalgiris Kaunas’a konuk oluyor. Yarın (23 Nisan Salı günü) saat 20:00’de Zalgirio Arena’da oynanacak mücadele beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Ekibimiz, ilk maçta rakibini 76-43 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

Serinin ikinci karşılaşmasında gülen taraf Zalgiris Kaunas oldu ve seri 1-1’e geldi. Bu sezon evinde ilk kez kaybeden Fenerbahçe Beko, son çeyrekte 17 sayı farktan dönmesine rağmen rakibine 80-82 yenilmekten kurtulamadı.

Fenerbahçe Beko’da Tyler Ennis ve Joffrey Lauvergne, Zalgiris Kaunas’ta ise Paulius Jankunas sakatlıkları nedeniyle ilk iki mücadelede forma giyemedi. Fenerbahçe’de Ennis ve Lauvergne, oynanacak 3. ve 4. maçların da kadrosunda yer alamayacak.

Seride üçüncü ve dördüncü maçlara Zalgirio Arena ev sahipliği yapacak. Gerekmesi durumunda seri, beşinci maç için yine Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na taşınacak.

Beş maçlık seri üzerinden oynanacak eşleşmede üç galibiyete ulaşan ekip adını 17-19 Mayıs tarihlerinde İspanya’nın Vitoria-Gasteiz şehrinde oynanacak Final Four organizasyonuna yazdıracak.

Exit mobile version