Site icon fener.org

Fenerbahçe Opet 1-3 Vakıfbank

Fenerbahçe Opet 1-3 Vakıfbank

Fenerbahçe Opet, Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-Off Yarı Final Etabı ilk maçında VakıfBank ile karşılaştı. Ekibimiz, setlerini 21-25, 22-25, 25-20 ve 22-25 geride tamamladığı karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı ve seride 1-0 geriye düştü.

Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-Off Yarı Final Etabı ikinci maçı, 17 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Vakıfbank Spor Sarayı’nda oynanacak.

Takımımız, TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleye “CAN’ımız ebediyen kalbimizdesin” pankartıyla çıkarken; Vakıfbak ise “Türk sporunun Can’ı kalbimizdesin” pankartıyla çıktı. Ayrıca merhum Can Bartu için maç öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Sarı Melekler karşılaşmaya; Eda Erdem Dündar, Samantha Bricio, Melissa Vargas, Dicle Nur Babat, Fatma Yıldırım, ana Antonijevic ve libero Merve Dalbeler ile başladı.

Karşılıklı serilerle başlayan mücadelede ilk teknik molaya Vakıfnbank’ın 9-12 üstünlüğüyle gidildi. Mola dönüşünde iki ekip de sayılar üretirken, Takımımız ortaya koyduğu mücadeleyle farkı bir sayıya kadar indirdi. Ancak Ekibimiz son bölümde konuk ekibin sayılarına engel olamayınca ilk seti 21-25 kaybetti ve setlerde 1-0 geriye düştü.

İkinci sete iyi başlangıç yapamayan Fenerbahçe Opet, Zoran Terzic’in molasından Kaptan Eda’nın sayılarıyla dönerek Vakıfbank’ın serisini bozdu ve Bricio ile eşitliği sağladı(4-4). Sarı Melekler, öne geçme şansını değerlendiremeyince konuk ekip yakaladığı seriyle teknik molaya 8-12 üstün gitti. Mola dönüşünde art arda sayılar bulan Ekibimiz, Vakıfbank karşısında 4 sayılık farkı eriterek 16-15 öne geçti. Setin son bölümüne iki sayılık avantajla moralli giren Fenerbahçe Opet, bu avantajını değerlendiremeyince seti 22-25 kaybetti ve maçta 2-0 geriye düştü.

Karşılıklı sayılara sahne olan üçüncü sette Vakıfbank 5-0’lık bir seri yakalasa da Fenerbahçe Opet etkili servislerle yakaladığı 4-0’lık seriyle 9-8 öne geçti. Teknik molaya da 12-9 önde giren Sarı Melekler, farkı beş sayıya çıkarınca Giovanni Guidetti molayı aldı. Mola dönüşünde Vakıfbank bir seri yakalayınca farkı bir sayıya kadar indirdi(20-19). Setin son bölümleri oldukça çekişmeli geçerken Sarı Melekler, seti 25-20 kazandı ve maçta durumu 2-1’e getirdi.

Dördüncü sete Samantha Bricio’nun sayısıyla başlayan Fenerbahçe Opet, teknik molaya 12-10 önde girdi. Mola dönüşünde de etkili oyununu sergileyen Sarı Melekler, son bölümde Vakıfbank’ın 4-0’lık serisine engel olamayınca 18-20 geriye düştü. Son bölümde de Ting’in sayılarıyla öne geçen Vakıfbank karşısında Ekibimiz Eda ile sayılar bulsa da seti 22-25 kaybetti ve karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Exit mobile version