Site icon fener.org

Fenerbahçe Beko, Adatıp Sakarya BŞB karşısında

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 15. hafta maçında Adatıp Sakarya BŞB ile kendi sahasında mücadele ediyor. Bugün (13 Ocak Pazar günü) saat 13:00’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadeleyi Emin Moğulkoç, Serkan Emlek, Polat Parlak hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma Tivibu Spor 2 ekranlarından naklen ekranlara gelecek.

Takımımız, EuroLeague’de çift maç haftasını bir mağlubiyet ve bir galibiyetle tamamladı. Ekibimiz, haftanın ilk EuroLeague maçında Khimki Moskava ile deplasmanda mücadele etti. Fenerbahçe Beko, uzatmaya giden mücadeleden 84-78 mağlup ayrıldı ve toplamda ikinci yenilgisini aldı.Haftanın ikinci EuroLeague maçında Zalgiris Kaunas’ı ağırlayan Fenerbahçe Beko, rakibini rahat bir oyunun ardından 78-61 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde son maçında Banvit’e konuk olan sarı-lacivertli ekibimiz, bu karşılaşmayı uzatma bölümünde 83-78 kaybederek, 13. maçında ikinci yenilgisini aldı.

Fenerbahçe Beko’da Tyler Ennis dışında sakatlık sorunu yaşayan oyuncu bulunmuyor.

Ozan Bulkaz yönetimindeki Adatıp Sakarya BŞB, bu sezon ligde oynadığı 13 maçta 4 galibiyet elde etti. Rakibimiz, son beş maçından da mağlubiyetle ayrılırken, son karşılaşmasında ise Beşiktaş Sompo Japan deplasmanından 77-65’lik yenilgiyle ayrıldı.

Adatıp Sakarya BŞB, bu sezon ülkemizi Fiba Europe Cup organizasyonunda temsil etti. A grubunda yer alan Sakarya, bu bölümü üç galibiyet ve üç yenilgiyle Oliver Würzburg ve ZZ Leiden takımlarının ardından üçüncü sırada noktalayarak elendi.

Exit mobile version