Site icon fener.org

Fenerbahçe 1-3 Halkbank

Fenerbahçe-Halkbank

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi’nin ikinci yarısına Halkbank maçıyla başladı. TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadelenin setlerini 17-25, 25-19, 24-26 ve 19-25 tamamlayan Fenerbahçemiz karşılaşmadan 1-3 mağlup ayrıldı.

Takımımız sahaya, hayatını kaybeden Ceren Damar Şenel için “Öğretmenim Canım Benim” pankartıyla çıktı.

Karşılaşma Halkbank’ın sayılarıyla başladı ancak Takımımız Emre Batur’un blok sayısı ile 4-3 öne geçti. Skor avantajının sürekli el değiştirdiği ilk sette, konuk ekip teknik molaya 11-12 önde girdi. Halkbank mola dönüşünde de sayılar buldu ve Başantrenörümüz Mariusz Sordyl molayı aldı. Fenerbahçemiz, moladan Emre Batur’un sayısıyla döndü ancak geri kalan bölümde etkili olamayınca seti 17-25 geride tamamladı. (0-1)

İkinci sete Ter Maat’ın sayısıyla başlayan Fenerbahçemiz, taraftar desteğini de arkasına alarak 4-0’lık bir seri yakaladı ve bu seri Halkbank’a mola aldırdı. Mola dönüşünde de iyi bir oyun ortaya koyan Takımımız Cupkovic ve Ulaş’ın sayılarıyla durumu 9-3 yaptı. Skor avantajını elinde tutan Fenerbahçemiz teknik molaya 12-6 önde girmeyi başardı. Moladan Klinkenberg’in hücum sayısıyla dönenTakımımız, ikinci bölümde de Halkbank’a öne geçme fırsatı tanımadı. Ekibimiz, Ter Maat’ın sayısıyla başladığı seti yine Ter Maat’ın maç sayısıyla 25-19 önde tamamladı. (1-1)

Üçüncü set karşılıklı sayılara sahne olurken skor sürekli el değiştirdi ancak Halkbank 6-8 öne geçmesi Mariusz Sordyl’e molayı aldırdı. Molanın ardından da devam eden Halkbank serisini Ter Maat bozdu ancak Fenerbahçemiz teknik molaya 10-12 geride girdi. Moladan Emre Batur’un sayısıyla dönen Ekibimiz, Ter Maat ve Klinkenberg ile skoru 14-14’te eşitledi. Oldukça çekişmeli ve heyecan dolu geçen ikinci bölümde Fenerbahçemiz set sayısını değerlendiremeyince set Halkbank’ın 24-26 üstünlüğü ile sona erdi. (1-2)

Son set de karşılıklı sayılarla başlasa da Halkbank üst üste bulduğu sayılarla öne geçti ve Takımımız teknik molaya 8-12 geride girdi. Klinkenberg’in hücum sayısıyla moladan dönen Fenerbahçemiz, Ulaş Kıyak’ın blok sayılarıyla oyuna ortak oldu. Ancak son bölümde Halkbank bir seri yakaladı ve Erkek Voleybol Takımımız seti 19-25; karşılaşmayı ise 1-3 kaybetti.

Set skorları:
1. Set: 17-25 (Halkbank)
2. Set: 25-19 (Fenerbahçe)
3. Set: 24-26 (Halkbank)
4. Set: 19-25 (Halkbank)

Exit mobile version