Site icon fener.org

Fenerbahçe, Khimki Moskova deplasmanında

Fenerbahçe Khimki Moskova deplasmanında

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 17. hafta maçında bugün (8 Ocak Salı günü) saat 20:00’de Khimki Moskova ile deplasmanda mücadele edecek. Arena Mytishchi’de oynanacak karşılaşmayı Juan Carlos Garcia (İspanya), Sreten Radovic (Hırvatistan) ve Piotr Pastusiak (Polonya) hakem üçlüsü yönetecek. Mücadele beIN Sports 3 ve beIN Sports Haber kanallarından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’deki son maçında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Baskonia’yı konuk etti. Takımımız, rakibini 96-87’lik skorla yenerek üst üste 12., toplamda da 15. galibiyetini aldı.

Sarı-lacivertli ekibimiz, son resmi maçına ise Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Banvit’e konuk oldu. Fenerbahçe Beko, bu karşılaşmayı ilk uzatma bölümü sonunda 83-78 kaybederek, 13. maçında ikinci yenilgisini aldı.

Fenerbahçe Beko’da Tyler Ennis dışında sakatlık sorunu yaşayan oyuncu bulunmuyor.

Yunan antrenör Georgios Bartzokas tarafından çalıştırılan Khimki, bu sezon EuroLeague’de oynadığı 16 maçta 6 galibiyet elde etti. Rakibimiz, son üç EuroLeague mücadelesinin ikisini kazanırken, son maçında ise deplasmanda Gran Canaria’yı 70-99 ile mağlup etti.

VTB’de oynadığı 11 maçta 10 galibiyet elde eden Khimki, ligde ikinci sırada yer alıyor. Khimki, VTB’deki son maçını Zenit’e karşı oynadı ve bu mücadeleyi 90-67 kazandı.

Fenerbahçemiz, rakibiyle bugüne kadar oynadığı dokuz EuroLeague maçında yedi galibiyet elde etti.

Takımımız, ilk yarıda Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’ndan oynanan karşılaşmayı 93-85 kazandı.

Exit mobile version