Site icon fener.org

Fenerbahçe, Real Madrid karşısında

Fenerbahçe Beko

Takımımız, EuroLeague’de çift maç haftasının ilk maçında CSKA Moskova’yı ağırladığı mücadeleyi 79-75 kazandı. Haftanın ikinci maçında ise Buducnost VOLI’ye konuk olan ekibimiz, rakibini ikinci yarıdaki performansıyla 65-89 ile mağlup ederek EuroLeague’de üst üste onuncu, toplamda da 13. galibiyetini aldı.

Ekibimiz, son resmi lig maçında Sinan Erdem Spor Salonu’nda Galatasaray karşısında çıktı ve bu mücadeleyi 84-74 kaybederek ligdeki ilk yenilgisini aldı.

Fenerbahçe Beko’da, Real Madrid mücadelesi öncesi Tyler Ennis dışında sakatlık sorunu yaşayan oyuncu bulunmuyor.

Zeljko Obradovic, bu sezon EuroLeague’de 11 farklı oyuncuya ilk beşlerde yer verdi ve tüm maçlara ilk beşte başlayan bir oyuncu olmadı.

2011-12 sezonundan bu yana Pablo Laso tarafından çalıştırılan Real Madrid, bu sezon EuroLeague’de oynadığı 14 maçta 12 galibiyet elde etti ve Fenerbahçe Beko’nun ardından ikinci sırada yer alıyor.

Real Madrid, EuroLeague’de çift maç haftasını iki galibiyetle geçti. Haftanın ilk maçında Panathinaikos’u İspanya’da 89-68 ile geçen Real, sonraki maçında ise Münih deplasmanında Bayern’i 72-82 ile yendi.

Real Madrid, İspanya Ligi ACB’de 10 galibiyetle üçüncü sırada yer alıyor. Son lig mücadelesinde Murcia’yı konuk eden Real, rakibini 80-74’lük skorla mağlup etti.

Exit mobile version