Site icon fener.org

Ersun Yanal: İkinci yarıda çok farklı bir Fenerbahçe göreceğiz

Ersun Yanal

Yanal, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

“2. yarıda hücum zenginliğimiz olan bir oyundu. Fenerbahçe’nin kendine güvenerek oynaması gerekiyor. Kısa süre içinde oyunu yükseltip sonuca bağlamak oldukça zor. Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Fenerbahçe’nin bu tarz maçlarda skoru alması gerekiyor. Skoru bulabilirdik, çok rahat da bulabilirdik. Son vuruşlardaki eksiklik, bugün maçı kazanmamıza engel oldu. Fenerbahçe’nin bu tür oyunları kendi benliğiyle birleştirip oynaması gerekiyor. Fenerbahçe’nin istediği, hedeflediği oyunu kısa süre içerisinde anlayıp oynaması bizim için çok önemli.

Önümüzde önemli bir ara var, bu arayı hepimizin çok çok iyi geçireceği kesin. 2. yarıda çok farklı bir Fenerbahçe ile, çok farklı bir vizyon ile sahada olacağımızı berabere göreceğiz. Çok farklı bir Fenerbahçe göreceğiz. Hepimizin keyif aldığı bir Fenerbahçe izleyeceğiz.

Fenerbahçe şeklen buradadır, Fenerbahçe’nin büyüklüğü burada olmayı kabul etmez. Biz ruhen burada değiliz ve ruhen olmadığımız yerde, şeklen de olmayacağız. Devre arası oldukça zordur, problemlidir. Şeklen oyunumuzu değiştireceğiz.”

Exit mobile version