Site icon fener.org

Fenerbahçemiz, Pınar Karşıyaka’yı ağırlıyor

Fenerbahçe-Pınar Karşıyaka

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 9. hafta maçında Pınar Karşıyaka ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşılaşacak. Bugün (4 Aralık Salı günü) saat 20:15’te oynanacak mücadele Tivibu Spor 2 kanalından yayınlanacak. Müsabakayı Mehmet Keseratar, Semih Vural, Serhat Büker hakem üçlüsü yönetecek.

Son resmi maçına EuroLeague arenasında çıkan sarı-lacivertli ekibimiz, deplasmanda Barcelona Lassa’y 65-84 ile geçerek onuncu maçında dokuzuncu galibiyetini aldı ve liderlik koltuğuna yükseldi.

Fenerbahçemiz, son lig maçında ise Tofaş’a konuk olduğu mücadeleyi 69-74 kazandı. Takımımız yedinci galibiyetini alarak liderliğini

Özhan Çıvgın yönetimindeki Pınar Karşıyaka, bu sezon ligde oynadığı sekiz maçta dört galibiyet elde etti. Karşıyaka, son lig maçında Adatıp Sakarya’yı İzmir’de ağırladı ve mücadeleyi 93-63 kazandı.

Kırmızı-yeşilliler, bu sezon ülkemizi FIBA Europe Cup organizasyonunda temsil ediyor. İlk turda C grubunda yer alan Karşıyaka, bu turu altı maçta dört galibiyetle ikinci sırada tamamladı.

İki ekip arasında 11 Mart’ta oynana son lig maçında, Fenerbahçe rakibini deplasmanda 74-69 mağlup etmişti

Exit mobile version