Site icon fener.org

Fenerbahçe – Kasımpaşa maçının muhtemel 11’leri

Fenerbahçe - Kasımpaşa muhtemel 11'ler

Lig tarihindeki en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe, 13 haftada 13 puanla küme düşme hattının bir basamak yukarısında 15. sırada yer alıyor. Sarı-lacivertliler, hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Dinamo Zagreb ile golsüz berabere kalarak son 32 turuna kalma garantilemişti.

Konuk edeceği ligin 2. sırasında bulunan Kasımpaşa’nın 12 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe, taraftarı önünde kazanarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Ligde çıktığı 13 karşılaşmada 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Kasımpaşa, 25 puanla ikinci sırada yer alıyor. Yaptığı maçların 3’ünü kazanan, 4’ünde berabere kalan ve 6’sını kaybeden Fenerbahçe ise 13 puanla 15. sırada bulunuyor.

Fenerbahçe’de kırmızı kart cezalıları Roberto Soldado ve Jailson Marques Siqueira ile sakatlıkları bulunan Alper Potuk, Andre Ayew ile Tolga Ciğerci bu maçta görev alamayacak.

Kasımpaşa’da sakatlıkları devam eden Abdul Rahman Khalili, İlhan Depe ve Uğurcan Yazğılı, Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Bu akşam oynanacak mücadelede sahada olması beklenen muhtemel 11’ler ise şöyle:

Fenerbahçe: Harun, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, M.Topal, Eljif, Barış, Benzia, Valbuena, Frey

Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Veysel, Ben Youssef, Özgür, Josue Sa, Trezeguet, Pavelka, Tarkan, Eduok, Diagne

Exit mobile version