Site icon fener.org

Mevlüt Doğan, Frey haberlerini yalanladı

Mevlüt Doğan, Frey ile görüşmediklerini söyledi

Büyükşehir belediye Erzurumspor başkanı Mevlüt Doğan, Frey’in transfer döneminde listelerinde olduğunu söyledi ve ekledi, “Oyuncuyla herhangi bir görüşmemiz olmadı”.

Mevlüt Doğan A Spor’a yaptığı açıklamada, “Bu konu bir aydır gündemimize geliyor. Niye geliyor onu da çok anlaşmış değilim. Bize soruldu böyle bir futbolcu gündeminizde var mı diye, biz de bizim gündemimizde vardı dedik. Sıralamada da vardı fakat hem şartlar oluşmadı, hem de ilgilenemedik. Herhangi bir görüşmemiz de olmadı. Fakat listemizde de vardı. Sadece böyle söyledik. Sadece listemizde vardı. Herhangi bir görüşmemiz, miktar para falan konuşmamız olmadı” ifadelerini kullandı.

A Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Takım Oyunu programında “Frey, Erzurumspor’a maksimum 1 milyon euro’ya teklif edildi. Erzurumspor Frey’i değerlendirmeye gerek bile duymadı, 2.7 milyon euro’ya Fenerbahçe’ye geldi.” şeklinde iddiada bulunmuş, BB Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan’ın yaptığı açıklamayla İlker Yağcıoğlu’nun sözlerini doğruladığı ifade edilmişti.

Büyükşehir belediye Erzurumspor başkanı Mevlüt Doğan’ın yaptığı açıklamayla bu iddiaların asılsız olduğu kesinleşmiş oldu.

Exit mobile version