Site icon fener.org

Cocu: Daha şanslıydık

Phillip Cocu maç sonrası açıklamalarda bulundu

Fenerbahçemizin Konyaspor’u 1-0 mağlup ettiği deplasman mücadelesinin ardından, teknik direktörümüz Phillip Cocu açıklamalarda bulundu.

Cocu’nun açıklamaları şu şekilde:

“İyi bir akşamdı, güzel bir akşamdı ama hala oyunumuzu geliştirebiliriz. Yeni oyuncular vardı ve onların ne tip oyuncular olduğunu görmek beni mutlu etti. Şunu söyleyebilirim; biz hala kendimizi geliştirebiliriz. Antrenman yaptıkça, beraber oynadıkça daha iyi olacağız.

Dürüst olmak gerekirse biraz da şanslıydık. Rakibin ürettiği pozisyonlara bakınca bunu söylemek mümkün ama çok güzel bir gol attık. Benzia’nın ne kadar büyük bir vizyona sahip olduğunu golde gördük.

Bu akşam birlikte oynamayı seçtik çünkü bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Bizim için farklı bir karşılaşmaydı. Zeki oyuncular, kaliteli oyuncular çabuk adapte olacaklardır. Oyuncularımızın en kısa sürede adapte olacağını düşünüyorum. Kafamızda bir oyun planımız var ve bu zamanla oturacak.

Büyük bir kulüpte üç mağlubiyet üst üste alırsanız eleştirilirsiniz. Önümüzdeki 2 maçı da başarı ile tamamlarsak, öz güvenimiz yerine gelecektir.

Ayew, her zaman fark yaratabilecek, taktik disiplini çok yüksek bir oyuncu. İşini iyi yapabilen bir oyuncu. Şu ana kadarki istatistiklerimize bakarsanız, bu sezon hemen hemen her golde Ayew’in katkısı olduğunu görürsünüz.”

Exit mobile version