Site icon fener.org

Jailson imzayı attı

Jailson Marques Siqueira

Fenerbahçemiz Brezilyalı futbolcu Jailson Marques Siqueira’yı bonservisiyle birlikte kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Orta sahada görev yapan Jailson, 32 numaralı formayı giyecek.

Kulübümüzden yapılan resmi açıklama şu şekilde:

” Kulübümüz, Brezilya’nın Gremio takımından Jailson Marques Siqueira’yı kulübü ve kendisiyle yaptığı anlaşma sonucu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmıştır.

Jailson’a hoş geldin diyor, çubuklu formamız altında başarılar diliyoruz.”

Sportif Direktörümüz Damien Comolli ile yeni transferimiz Jailson Marques Siqueira, kulüp binasında imzaların atılmasının ardından Fenerbahçe Televizyonu’na konuştu.

Jailson, “Çok mutluyum; çünkü bir rüyayı gerçekleştirdim. En kısa sürede bu formayı giymek istiyorum. Taraftarların bana gösterdikleri sevgi için çok teşekkür ediyorum. Emin olabilirler ki bu forma için elimden gelenin en iyisini ve en fazlasını yapacağım” ifadelerini kullandı.

Sportif Direktör Damien Comolli ise şunları söyledi, “Biz daha önceden belirlediğimiz stratejiye uygun olarak hareket ediyoruz. Genç ve yetenekli oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Jailson, ön libero pozisyonunda oynuyor ancak atak kısmında da takıma katkı sağlayabilen bir isim. Teknik bir futbolcu, kuvvetli bir fiziğe sahip ve yaşına göre çok başarılı. Brezilya Série A’da ve Copa Libertadores’de oynadı. Son olarak eski kulübü Gremio’nun çeyrek finale çıktığı maçta da görev almıştı. Aradığımız niteliklere uygun bir futbolcu.”

Exit mobile version