Site icon fener.org

Diego Reyes Fenerbahçemizde

Diego Reyes

Diego Reyes, Fenerbahçe tarihinin ilk Meksikalı futbolcusu oldu

Meksikalı savunma oyuncusu 26 yaşındaki Diego Reyes kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza attı.

Sarı-lacivertli kulübün sportif direktörü Damien Comolli ile birlikte FB TV’ye açıklamalarda bulunan Reyes, “Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Bunun bana yüklediği sorumluluk çok büyük. Elimden geleni yapacağım, çok çalışacağım. Bu sene takımımla şampiyon olmak istiyorum.

Birebir olarak tanıdığım oyuncular yok ama Fenerbahçe’de forma giyen her oyuncunun önemli olduğunun farkındayım. Onların da isimlerini duydum, biliyorum. Takıma katılmak ve arkadaşlarımı tanımak için sabırsızlanıyorum.

Burada forma giyen ilk Meksikalı futbolcu olduğum için çok mutluyum. Burada oynama fırsatı verdiği için Fenerbahçe Kulübüne sonsuz teşekkür ederim. Bana güvendiler. Böyle bir ilke imza attığım için gurur duyuyorum. Umuyorum ki bir kapı açılmıştır ve benden sonra da diğer Meksikalı oyuncular buraya gelir.” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Damien Comolli ise, “Reyes uzun süredir istediğimiz bir oyuncuydu. Onu kulübümüze kazandırdığımız için çok mutluyum. Hem stoperde hem de defansif orta saha pozisyonunda oynayabiliyor. Aynı zamanda Şampiyonlar Ligi tecrübesine sahip bir oyuncu. 65 kez de milli formayı giymiş ve önemli liglerde oynamış bir futbolcu. Böyle bir oyuncuya imza attırdığımız için gerçekten çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version